Wardrobe check

Wardrobecheck

Een kast vol maar nooit wat om aan te trekken? Hangt het kaartje nog aan die jurk omdat je niet weet of ie je wel staat? Of het overzicht kwijt? Goed combineren kan soms lastig zijn! En ook weten welke kleur mooi staat is niet altijd duidelijk. Ik kan je hierbij helpen. Ook help ik je als je een overvolle kast hebt en niet weet wat je moet houden of weg moet doen! 

Ik help je bij het ordenen van je garderobe en/of geef je tips hoe je de items het beste kan stylen. Samen ontdekken we of dat die ene miskoop toch heel erg goed te combineren valt met dat wat er al in je kast hangt. Als er nog items ontbreken, help ik jou bij het aanvullen hiervan zodat je een mooie complete garderobe hebt!

Werkwijze:

Eerst doe ik een korte intake en kleuranalyse om te kijken welke kleuren het beste bij je staan. Daarna lopen we één voor één kledingstukken in jouw kast na. Van te voren vraag ik je een stapel twijfel gevallen klaar te leggen zodat we samen kunnen kijken of dit terechte twijfelgevallen zijn! Tijdens de sessie kan je af en toe kleding passen om een beeld te vormen van wat bij je past en vooral ook niet.

Als je wilt kan ik looks samenstellen met jouw eigen kleding. Je zal versteld staan van de nieuwe verrassende combinaties die je zelf zo nog nooit gedragen of bedacht hebt! We gaan ook plaats maken voor nieuwe kleding. Tijdens de sessie schrijven we eventueel ´ontbrekende´ items op zodat je deze later kan shoppen.

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de garderobe willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen. 

Kijk daarvoor bij Personal Shopping!

Locatie: bij jou thuis

Kosten: Een wardrobe check duurt ongeveer 1,5 uur en kost 165.-. Dit is inclusief kort kleuradvies twv 45.- en kleurstaaltjes. In Ede geen benzinekosten. Buiten Ede: tot 30 km 0.20 ct per km, na 30 km 0,40 ct per km.

 

Boek nu meteen
jouw wardrobe check

Wardrobecheck

€ 165,00

Wardrobecheck

€ 165,00