Kleurenanalyse

Kleuranalyse

Achter kleurenanalyse schuilt simpelweg het idee dat de ene kleur ons beter staat dan de ander. Om te stralen moeten we ontdekken welke kleur het best bij ons past. Daar ga ik jou/jullie bij helpen! Want samen is niet alleen gezelliger, maar ook voordeliger!

Werkwijze

Na een korte intake waarin ik een aantal vragen stel ga ik kijken naar de kleuren die het beste bij je passen. Dit doe ik aan de hand van kleurstalen en een analyse van je gezicht, huid en haarkleur. Ik beschik over een daglichtlamp waardoor ik altijd het goede licht hebt om jouw kleuren te bepalen. Ook kijken we welke sieraden je goed staan, goud of zilver. 

Ik werk met 6 kleurtypes. Dit zijn warm/koel, helder/gedempt en licht/donker. Ik werk met kleurdoeken die ik per kleurtype bij je gezicht houdt. Na de analyse weet je welke 2 kleurtypes sowieso bij jou passen, en kun je hiermee aan de slag in je kast en tijdens het shoppen. 

Kom je bij mij thuis, dan kan je 3 kledingstukken meenemen waarover je twijfelt. Samen met mij kijken we waarom dit item wel of niet bij je staat op basis van het ontdekte kleurtype dat je bent.

Aan het einde van de analyse ontvang stalenkaartjes die je mee kunt nemen naar de winkel. Je kan een uitgebreide kleurenwaaier nabestellen. Deze kost 34,95.

Je kan bij mij thuis komen of ik kom bij jou thuis.

Je kan ook samen komen, gezellig en goedkoper!

 

Locatie: Ede / bij jou thuis

Kosten: Een kleuranalyse duurt ongeveer 1 uur en kost 99.-. kom je met 2 personen dan is het 79.- p.p.

Dit is inclusief kleurkaartjes. 

Kosten op locatie: vanaf 79.- pp - + reiskosten, binnen Ede geen reiskosten. Ik reken binnen een straal van 30 km reiskosten van 0.20 ct per km. Buiten een straal van 20 km is de prijs per km 0.40 ct.

 

Boek nu meteen
jouw kleurenanalyse

Kleurenanalyse

€ 79,00

Kleurenanalyse

€ 79,00

2 personen, p.p